Рецензія на фільм Гаррі Поттер та Дари смерті

Поттер в окулярах і з легкою непогоженістю шукає Дарунки СмертіЯ звик читати рецензії для того, щоб зрозуміти, чи варто дивитися даний фільм (читати книгу і т.д.). Але у випадку з фільмами про Гаррі Поттера та ельфа зрозуміло, що дивитися його і так усі будуть. А навіщо тоді писати рецензію на “Дари Смерті”?Я роблю це, щоб допомогти вам правильно настроїтись перед переглядом цього фільму.Отже, одягніть теплий в’язаний светр, пов’яжіть шарф, підготуйте термос з солодким чаєм … Що б ще такого затишне додати? … А-а! Загорніться в плед, і приготуйтеся просидіти всю ніч із книгою. Сидіти біля давно згаслого каміна і незважаючи на протяг і страждання героїв постійно відчувати себе окутаним їх теплом і дружбою. я продовжую відчувати її і зараз.Герміона і Рон у піаніноЯ питав у дружини, що відчуває вона – виявилося, що легке розчарування. Подивившись трейлери, вона настороїлася на екшн, а його не було.Було дуже багато кумедних моментів (сам не очікував). Були чудові, найколоритніші актори другого або навіть третього плану. Були цікаві костюми (як казкові, і звичайні побутові). Був чудовий, мій погляд мультик переказує легенду про Дари Смерті.А екшну не було.перегонка на мотоцикліЩоправда, спочатку, під час погоні на автодорозі, мені здалося, що зараз ось-ось почне закінчуватися Матриця-2. Але мені, втомленому після важкого трудового дня, хотілося спокою. І я знайшов його.намет у буковому лісіСамотній намет посеред букового лісу. Там я відчув себе вдома (ви ж знаєте, чим займаюся) і міг спокійно чекати разом із героями фільму. Мене не обтяжували “спокійні” сцени, довгі панорами (хочу в Англію, або де це все знімалося) та інша “красивість”.Ви ще не передумали йти на Поттера?Розповім ще про одну принадність цього фільму – милої Волдеморті в сцені засідання темних сил. Він зіграний чудово. Жодної злості і рику, тільки заколисує м’якість удава, що пропонує тобі самому залізти до нього пащу. Ідеальний лиходій.засідання у волдемортуА ще він абсолютно неповторно тримає паличку. Дуже витончено. І стильні чорні плащі у всіх лиходіїв. Як не крути, є й у темного боку сили своя естетика та краса.І в той же час добре видно, що соратники у Волдеморта керовані виключно страхом і, коли поруч бос, вони лише жалюгідні плазуни, ні грама крутості.Мені сподобалося (знаю, що багато хто з цим не погодиться), як режисер передав атмосферу нової влади в Міністерстві магії. Гітлер, Сталін, Антихрист і Великий Брат з “1984” позаздрили б чудовій атмосфері тотальної брехні і страху чарівників, що запанували у світі.ельф без штанів, цибулі та зачіски Хоча якщо ми вже заговорили про асоціації, то на першому місці, безумовно, “Володар кілець”. Герої так старанно зображують страждаючого Фродо з кільцем на шиї, а один із лиходіїв у лісі, такий схожий на уруккхая, що стає незрозуміло шикарне платинове волосся віддали лиходію, а шляхетний ельф ходить без штанів (і без цибулі).Кирило ЯськоЗ.И. Прочитав парочку рецензій інших авторів і вкотре переконався, що кожен знаходить у цьому світі те, що хоче знайти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *